Om woocommerce

WooCommerce är en öppen källkod e-handel plugin för WordPress. Det tillåter användare att skapa en online butik och sälja produkter och tjänster direkt från deras WordPress-webbplats.

Fördelar med WooCommerce inkluderar:

Gratis och lätt att använda
Integrering med WordPress
Stort utbud av tillägg och teman
Flexibla betalningsalternativ
Konfigurering av skatt och fraktregler
Möjligheten att hantera och rapportera försäljning och inkomster.
Dessutom är WooCommerce ett väl dokumenterat och stöttat system med en aktiv utvecklingsgemenskap. Det gör det till ett utmärkt val för mindre företag och enskilda entreprenörer som söker ett e-handelsverktyg.

WooCommerce grundades av WooThemes år 2011 och snabbt växte till att bli ett av de mest använda e-handelsverktygen för WordPress. I 2015 köptes WooThemes och WooCommerce av automattic, företaget bakom WordPress.com.

Sedan dess har WooCommerce fortsatt att utvecklas och förbättras med hjälp av en aktiv utvecklingsgemenskap och automattics dedikerade team av ingenjörer och produktutvecklare. Idag använder miljontals e-handelswebbplatser WooCommerce för att hantera sin verksamhet online.

WooCommerce är en öppen källkod-lösning, vilket innebär att den är gratis att använda och att utvecklare från hela världen kan bidra till dess utveckling och förbättring. Detta har gjort det möjligt för WooCommerce att bli ett av de mest anpassningsbara och skalbara e-handelsverktygen tillgängliga idag.

Vill du veta mer om så hittar du ytterligare info om WooCommerce här.